Maatwerk keuken

Jouw keuken - jouw stijl


Een maatwerk keuken biedt zoveel meer dan een standaard keuken. Je hebt veel meer keuzemogelijkheden. Een uitstekende kwaliteit van de materialen en een hoogwaardig afwerkingsniveau. Een keuken die volledig is afgestemd op jouw wensen. Qua functionaliteit, qua design én qua werkhoogte.
We stellen de keuken samen die past. Bij je huis. Bij je leefstijl. Bij jou.

Laat je inspireren


  • Mooi In Maatwerk | Ballerina Keukens
  • Mooi In Maatwerk | IQ Keukens
  • Mooi In Maatwerk | Appetito
  • Mooi In Maatwerk | Selectiv
 

Overzicht keukens


Landelijk, modern, industrieel… Mooi in Maatwerk maakt de keuken die bij je past.

Bekijk de selectie van onze keukens
 

Maatwerk keuken als sfeervol middelpunt
Een keuken moet gewoon goed zijn. Kwaliteit. Daar draait het om. Want je keuken, die gebruik je dagelijks. Meerdere keren per dag. Dus wil je dat alles perfect werkt.
Dat de ruimte optimaal wordt benut. Dat je een goede werkhouding hebt. En het oog wil ook wat. Want vaak is de keuken het levendige middelpunt van het huis. Dus moet het een plek zijn waar je graag bent. Die mooi is.
Het antwoord: een maatwerk keuken. Mooi op Maat.

Optimaal gebruik van de ruimte
Geen huis is hetzelfde. Logisch dus dat de afmetingen van iedere keuken anders zijn. Bij een maatwerk keuken passen we alle elementen volledig aan op de maten van jouw keuken.
Breedte, diepte, hoogte: alles is mogelijk en alle beschikbare ruimte wordt optimaal benut. De vele mogelijkheden om ook je kasten en lades praktisch en georganiseerd in te richten, maken je keuken nog efficiënter. Want met Fixol benut u zelfs de ruimte rondom uw spoelbak, sifon of Quooker.

Kwaliteit
Bij een maatwerk keuken staat kwaliteit voorop. Daarom kiezen we voor hoogwaardige materialen. Voor planken en achterwanden die nét even wat dikker zijn dan normaal. Voor gedegen hang- en sluitwerk, zodat je lades en kasten soepel en geluidloos openen en sluiten. Voor een vakkundige afwerking.
En houden we de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van materiaal en design nauwlettend in de gaten. Zodat je altijd bent verzekerd van het beste van het beste.

Jouw eigen design
Bij een keuken op maat staat jouw persoonlijke stijl centraal. En dus heb je de wereld aan mogelijkheden om de keuken aan te passen aan jouw wensen. Trendy, futuristisch of traditioneel: jij bepaalt de sfeer en uitstraling. Daarbij gaan we verder dan alleen de handgreepjes, het werkblad en de kleur van de kastdeurtjes. Je kiest ook zelf de kleur of print van de binnenkant van je kasten en laden. Zodat die voortaan ook gezien mag worden.
Zo wordt de keuken helemaal jouw keuken. Tot in de details.

Ergonomisch maatwerk
Een maatwerk keuken is niet alleen mooi, maar werkt ook prettig. De keuken is namelijk helemaal afgestemd op jouw lichaamsbouw. Kleinere mensen stellen hun bureau toch ook lager in dan lange mensen? Dat geldt ook voor keukens. Dus nemen we ook je (gemiddelde) lengte in ogenschouw. En kijken we waar je welke handelingen in de keuken verricht. Het is namelijk verstandig het werkblad en de spoelbak wat hoger te plaatsen dan de kookplaat.
Zo is de werkhoogte in je keuken altijd ergonomisch verantwoord.

 

Onze dealers


Wil je onze keukens en de verschillende mogelijkheden in het echt zien? Je vindt ze bij diverse showrooms overal in Nederland.

Vind een dealer