Maatwerk schuifdeuren

Jouw schuifdeur – jouw stijl


Maatwerk schuifdeuren. Voor die inloopkast die je altijd al wilde. Voor die kasten onder het schuine dak. Voor die kleine badkamer, zodat je eindelijk ruimte hebt. Voor een scheidingswand en wat extra privacy. Maatwerk schuifdeuren zijn multifunctioneel. De deuren worden helemaal op maat gemaakt. Zodat ze passen in jouw huis en bij jouw stijl. De keuze aan hoogwaardige afwerkingsmogelijkheden is enorm.

Zoveel schuifdeuren, zoveel mogelijkheden

Met schuifdeuren heb je eindeloos veel mogelijkheden. Zo gebruik je bij een maatwerk schuifdeurkast de volledige hoogte van de kamer. En heb je dus ineens een zee van ruimte om al je spullen overzichtelijk op te ruimen. Vervang je een gewone deur door een schuifdeur, dan neemt je bruikbare vloeroppervlak toe. Dat is handig bij kleine ruimtes. En met een flexibele schuifdeurwand combineer je wonen en werken, maar creëer je ook in een handomdraai privacy.

Maatwerk schuifdeuren van hoge kwaliteit


Als je kiest voor maatwerk schuifdeuren, dan kies je voor kwaliteit. Want een schuifdeur op maat moet niet alleen mooi zijn, hij moet ook feilloos open en dichtgaan. Eén tikje en de deur moet geluidloos over de rails glijden. Nu, maar ook als je ‘m al een aantal jaren hebt gebruikt. We kiezen daarom bewust voor kwaliteitsmaterialen. Voor een hoogwaardig aluminium rolsysteem met levenslange garantie. Voor softclosing. Voor eventuele planken en achterwanden die net wat dikker zijn dan normaal. Voor een perfecte afwerking.

Mooi als must


Je maatwerk schuifdeuren moeten mooi zijn. Dat spreekt voor zich. En omdat geen mens hetzelfde is, bieden we je bij de afwerking de wereld aan mogelijkheden. Van traditioneel en warm tot industrieel en stoer, van trendy en strak tot modern en hip. Jij bepaalt de uitstraling.

Innovatief en uniek


We willen je het beste van het beste bieden. En we willen dat je kunt aanhaken op de laatste trends. Daarom volgen we de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen ons vakgebied op de voet. En ontwikkelen we ook zelf onze schuifdeursystemen. Gewoon, omdat wij weten dat het nóg beter kan. Ook onze black steeldeuren en fineerdeuren zijn uniek. Zo voldoen onze maatwerk schuifdeuren aan alle eisen van deze tijd.

Draaideurkasten


Ook voor draaideurkasten draaien wij onze hand niet op. Net als bij de schuifdeurkasten, worden deze kasten volledig op maat gemaakt van mooie, duurzame materialen. En het ontwerp is altijd afgestemd op jouw woning en jouw persoonlijke smaak.