Maatwerk Stoelen

Jouw stoel - jouw stijl


Maatwerk stoelen. Dat betekent dat jij straks wel heel lekker zit. Want met een maatwerk stoel kies je niet alleen voor kwaliteit en zitcomfort. Je kiest ook voor de stijl die bij jou past. Bij jouw huis. Jouw interieur. Jouw leven. Of het nu gaat om eetkamerstoelen, fauteuils, barkrukken of wat voor een zitelement dan ook: wij zorgen dat jij de stoel krijgt die jij wil.

Maatwerk stoelen: ultiem comfort
Een stoel moet gewoon perfect zijn. Ook na uren lang tafelen, tv kijken of lezen wil je een gevoel van comfort ervaren. Van rust. Dat comfort ervaar jij gegarandeerd met onze maatwerk stoelen. De makers zijn echte ambachtsmensen, die hun vak verstaan. Die weten waar een goede stoel aan moet voldoen.

Mooi In Maatwerk - Maatwerk Tafel
 
 
Mooi In Maatwerk - Tafels stelpoten

Jij bepaalt
De inrichting van je huis vertelt wie jij bent. Wat jij belangrijk vindt. Of je nu je hele interieur op elkaar afstemt of bewust kiest voor een mix & match:  de keuze is aan jou. Maar misschien kun je in de standaard meubelwinkels nét niet vinden wat jij precies zoekt. Bij maatwerk stoelen stel jij zelf je stoel samen.

Trendy, traditioneel of vintage?
Ga je voor strak en trendy? Voor traditioneel? Of toch liever voor een vintage-look? Je kiest je eigen stoel en bepaalt vervolgens zelf kleur en leersoort. Toledo-, Rancho-, Kenia- of Vintageleer? Of een combinatie? Laat je de stiksels meekleuren of zoek je juist voor contrast? Al deze elementen bepalen de uitstraling van de stoel. Natuurlijk adviseren we je graag, maar jij beslist uiteindelijk hoe het eindresultaat eruit ziet.

Overal in huis de juiste stoel
Aan eetkamerstoelen stel je andere eisen dan aan een fauteuil of zitelement. En de barkrukken zijn weer een ander verhaal. Met onze ruime ervaring zorgen we dat jouw stoelen je op de juiste manier ondersteunen. En dus zit jij uren later nog steeds lekker in je stoel.

Kwaliteit is een must
Bij een maatwerk stoel is kwaliteit een absolute must. Stoelen worden intensief gebruikt en moeten tegen een stootje kunnen. Daarom werken we alleen met gedegen en mooie kwaliteitsmaterialen. Voor een uiterst solide frame. En de beste leersoorten. Zodat jij jarenlang kunt genieten van een prachtige stoel, die perfect in jouw interieur past.

Image
 

Onze dealers


Wil je onze stoelen en de verschillende mogelijkheden in het echt zien? Je vindt ze bij diverse showrooms overal in Nederland.

Vind een dealer