Maatwerk Tafel

Jouw tafel - jouw stijl


Een maatwerk tafel. Een boomstamtafel wel te verstaan. Want met een puur materiaal als hout kun je alle kanten op. En heb jij straks een tafel die helemaal past binnen jouw interieur. Op maat gemaakt voor de ruimte waar je ‘m wilt plaatsen. Want of je nu groot óf klein woont: een maatwerk tafel past altijd. Jij bepaalt de uitstraling, wij zorgen voor een perfecte afwerking. Zeker weten dat iedereen straks bij jou wil aanschuiven!

Maatwerk tafel van kwaliteit
Gedegen kwaliteit: dat is een eerste vereiste voor een tafel. Ga maar eens na: hoeveel tijd breng je wel niet aan tafel door? Om te eten. Te kletsen. Te werken. Een spelletje te spelen. Alleen, met z’n tweeën, met een gezin of met al je vrienden. Dus zoek je een tafel die praktisch is. Solide. Die wel een stootje kan hebben. En die tegelijkertijd heel erg mooi is.

Mooi In Maatwerk - Maatwerk Tafel
 
 
Mooi In Maatwerk - Tafels stelpoten

De tafel die jij mooi vindt
Een tafel is beeldbepalend in je interieur, alleen al vanwege de grootte. Logisch dus dat je wilt dat die tafel mooi is. Maar mooi: dat is voor iedereen anders. Traditioneel, strak, vintage… Met hout kun je alle kanten op. En omdat je bij maatwerk altijd zelf alle onderdelen van de tafel op elkaar afstemt, weet je zeker dat je straks een meubel hebt dat echt bij jou past. Bij jouw huis. En bij jouw inrichting.

Een onderstel in jouw stijl
Een tafel begint bij een stevig onderstel. Hier begint ook meteen jouw eerste keuzemogelijkheid. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende soorten onderstellen. U-poten, V-poten, X-poten, spinpoten… De poten zijn gemaakt van blauwstaal en worden blank vernist of zwart gepoedercoat. Jij beslist.

Je eigen hout, je eigen sfeer
Om tegemoet te komen aan alle verschillende smaken, bieden we je de keuze uit verschillende houtsoorten. Populier, Europees eiken of hardhout: Suar of Iroko. Maar dat is slechts het begin. Want vervolgens bepaal je ook of het tafelblad de lijnen van de stam volgt of recht wordt. En met de uiteindelijke afwerking op kleur style jij de tafel helemaal naar jouw idee. Zo wordt een maatwerk tafel echt jóuw tafel. En creëer je je eigen sfeer in huis.

Image
 

Onze dealers


Wil je onze tafels en de verschillende mogelijkheden in het echt zien? Je vindt ze bij diverse showrooms overal in Nederland.

Vind een dealer